Leica Register doesn't import setups

Discuss all Leica Geosystems related issues here.
Post Reply
Tecla
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Mon Jun 29, 2020 4:15 pm
Full Name: Matteo
Company Details: Studio Tecnico Associato Tecla
Company Position Title: Designer
Country: Italy
Linkedin Profile: No
Has thanked: 1 time

Leica Register doesn't import setups

Post by Tecla »

Hi There, i have a problem with Leica Register 360 and in the other topics i not found the solution.

I downloaded about 30 setup on pc, i imported them on leica register 360, like always, but this time when the upload is near to end, this message came out and no one setup was imported.

"no setup was imported into the specified scanner data sources"

I've tried to import just one setup, but the message is the same, i've also tried to free up disk space, but nothing.

Could anyone help me?
Thank you

Matteo.

User avatar
topogeo
I have made 80-90 posts
I have made 80-90 posts
Posts: 83
Joined: Fri May 02, 2014 1:38 pm
Full Name: piercarlo roasio
Company Details: studio roasio
Company Position Title: titolare
Country: italy
Linkedin Profile: No
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Leica Register doesn't import setups

Post by topogeo »

Have you already tried to reinstall Register 360?
First, you need to do a thorough uninstall.
I am attaching a guide (in Italian) made by the support of leica Italy
If this is enough .. you will be in debt for a coffee with Ing Formentini from Leica Italia support. :D

Piercarlo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
steves01x
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 362
Joined: Tue Jul 21, 2015 3:58 pm
Full Name: Steve Smith
Company Details: Scanning
Company Position Title: Surveyor
Country: Scotland
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 16 times
Been thanked: 17 times

Re: Leica Register doesn't import setups

Post by steves01x »

Are you sure the files have copied 100% over to the PC? Try importing them directly from the USB stick.

Tecla
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Mon Jun 29, 2020 4:15 pm
Full Name: Matteo
Company Details: Studio Tecnico Associato Tecla
Company Position Title: Designer
Country: Italy
Linkedin Profile: No
Has thanked: 1 time

Re: Leica Register doesn't import setups

Post by Tecla »

topogeo wrote:
Tue Jun 30, 2020 10:10 am
Have you already tried to reinstall Register 360?
First, you need to do a thorough uninstall.
I am attaching a guide (in Italian) made by the support of leica Italy
If this is enough .. you will be in debt for a coffee with Ing Formentini from Leica Italia support. :D

Piercarlo
Grazie mille, con quella guida sono riuscito a risolvere. ;) Ti devo un caffè. :D

Post Reply

Return to “Leica Geosystems”