Register 360 survey applied control issue

Discuss all Leica Geosystems related issues here.
Post Reply
Chaz360Berteaux
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 1
Joined: Fri Apr 05, 2019 5:46 pm
Full Name: Charles Berteaux
Company Details: SSOE Group
Company Position Title: SSOE Group
Country: United States
Linkedin Profile: Yes

Register 360 survey applied control issue

Post by Chaz360Berteaux »

I have two bundles in one Register 360 project. I received survey control data and i have applied to my bundles with no issues. the two bundles are side by side divided by a wall in the real world, but after applying survey control, nothing moves to where it should be in relation to each other.

When i export .ptg, and dump into Autodesk Recap, it looks the same way.

any help as to what i am doing wrong would be appreciated greatly!
register project.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
geomontgomery
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 115
Joined: Thu Sep 13, 2018 3:23 pm
Full Name: George Montgomery
Company Details: ECE Design
Company Position Title: Support Manager
Country: USA
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 10 times
Been thanked: 12 times

Re: Register 360 survey applied control issue

Post by geomontgomery »

Did you already apply smartlabels to your targets prior to applying control in the model? Sometimes control will not apply if the smartlabels are applied to the wrong targets.

I do not see any red, green, or purple crosshair target symbols in your sitemap view - Did you already detect targets in this scan data?

ericguizzetti
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 172
Joined: Tue Mar 06, 2018 6:56 pm
Full Name: Eric Guizzetti
Company Details: Construction and Engineering
Company Position Title: RealityCapture
Country: USA
Linkedin Profile: Yes
Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Re: Register 360 survey applied control issue

Post by ericguizzetti »

Chaz360Berteaux wrote:
Thu May 09, 2019 3:11 am
I have two bundles in one Register 360 project. I received survey control data and i have applied to my bundles with no issues. the two bundles are side by side divided by a wall in the real world, but after applying survey control, nothing moves to where it should be in relation to each other.

When i export .ptg, and dump into Autodesk Recap, it looks the same way.

any help as to what i am doing wrong would be appreciated greatly!

register project.jpg
Meters/feet???
Eric Guizzetti
San Diego, CA
Insta: ericguizzetti
Linkedin - https://www.linkedin.com/in/ericguizzetti/

Post Reply

Return to “Leica Geosystems”