GEO SLAM INSTALL HELP

THOR3D, Artec3D, ASUS Xtrion, Creaform G0-Scan, DotProduct, FARO Freestyle Noomeo, Mantis Vision, ZEB1, Kinect, DAVID, etc
Jamesrye
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 327
Joined: Mon Aug 11, 2008 4:13 pm
Full Name: James Rye
Company Details: Merrett Survey Partnership
Company Position Title: Spatial Analyst

GEO SLAM INSTALL HELP

Post by Jamesrye » Thu Feb 15, 2018 11:29 am

Out of desperation, I'm turning to the forum to ask for some assistance with installing GeoSLAM Hub. We have a dongle and a high performance PC, but I cannot get the program to recognise the dongle. I had a remote login session and got some help - basically, because we once had SCENE installed, we cannot use GeoSLAM!

[11:05] support: faro scene uses a HASP key, like ours but not in dongle format
[11:06] support: because this has already been installed we cannot install the geoslam hasp key.
[11:06] support: to do this you will either need to uninstall the HASp or find another computer to run GeoSLAm on

So, does anyone know how I can make it work? I've uninstalled SCENE!

neeravbm
I have made 30-40 posts
I have made 30-40 posts
Posts: 38
Joined: Thu Mar 16, 2017 3:29 pm
Full Name: Neerav Mehta
Company Details: Indoor Intelligence
Company Position Title: CTO
Country: USA
Linkedin Profile: No

Re: GEO SLAM INSTALL HELP

Post by neeravbm » Thu Feb 15, 2018 2:14 pm

https://knowledge.faro.com/Essentials/S ... installing shows the steps to uninstall HASP driver under "Uninstall the Old Driver" section. Hopefully this helps!
Neerav Mehta
CTO, Indoor Intelligence
Creators of http://scantobim.xyz and http://rep3d.com
Don't miss out on 80% discount for pipe extraction Revit add-in at https://scantobim.xyz!

Jamesrye
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 327
Joined: Mon Aug 11, 2008 4:13 pm
Full Name: James Rye
Company Details: Merrett Survey Partnership
Company Position Title: Spatial Analyst

Re: GEO SLAM INSTALL HELP

Post by Jamesrye » Thu Feb 15, 2018 2:24 pm

Thanks for that. I tried the solution, but with no success.

In fact, I've resorted to a complete reinstall of windows. Still the program wont start! hopefully their tech support can help.

Jamesrye
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 327
Joined: Mon Aug 11, 2008 4:13 pm
Full Name: James Rye
Company Details: Merrett Survey Partnership
Company Position Title: Spatial Analyst

Re: GEO SLAM INSTALL HELP

Post by Jamesrye » Thu Feb 15, 2018 3:52 pm

OK, the help desk were able to get me up and running. Getting it going is a bit Heath Robinson, lots of parameters needed to be altered in VirtualBox. Still, looking forward to seeing the data :D

Return to “Hand Held Scanners”