Jetstream Temp File Location

Discuss all Cyclone related issues here.
User avatar
TimBeach
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 386
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:59 am
Full Name: Timothy Beach
Company Details: Malcolm Hollis
Company Position Title: Associate - Measured Surveys
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: Battersea, London

Jetstream Temp File Location

Post by TimBeach » Tue Sep 12, 2017 8:51 pm

Does anyone know if it is possible to change the temp location that Jetstream uses during storing of the cloud in Jetstream Project Vault?

It seems to default to c: even though my Cyclone working directory is targeted at a much larger drive (with free space!)

Thanks

Tim

User avatar
TimBeach
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 386
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:59 am
Full Name: Timothy Beach
Company Details: Malcolm Hollis
Company Position Title: Associate - Measured Surveys
Country: UK
Linkedin Profile: Yes
Location: Battersea, London

Re: SOLVED - Jetstream Temp File Location

Post by TimBeach » Wed Sep 13, 2017 8:58 pm

I have now resolved this - the working (temp) directory needs to be set in the User Configuration Manger not just in cyclone.

Thanks

Tim

User avatar
Jason Warren
Administrator
Administrator
Posts: 2862
Joined: Thu Aug 16, 2007 9:21 am
Full Name: Jason Warren
Company Details: Laser Scanning Forum Ltd
Company Position Title: Co-Founder
Country: UK
Skype Name: jason_warren
Linkedin Profile: Yes
Location: Retford, UK

Re: Jetstream Temp File Location

Post by Jason Warren » Thu Sep 14, 2017 7:41 am

Thank you for posting Tim ;)
Jason Warren

#ThePowerofLSF

Return to “Leica Cyclone”