Hiding Scans/worlds prior to export

Discuss all Cyclone related issues here.
Post Reply
amcmenemy
I have made <0 posts
I have made <0 posts
Posts: 2
Joined: Fri Nov 09, 2018 10:24 am
Full Name: Andrew McMenemy
Company Details: Addison Project Plc
Company Position Title: Laser Scanning Eng-Designer
Country: UK
Linkedin Profile: Yes

Hiding Scans/worlds prior to export

Post by amcmenemy » Tue Dec 04, 2018 9:25 pm

Hi,

Apologies if this has been discussed before but I am a newbie. I have a layer within a Cyclone scanworld modelspace view containing data from all my scans, however due to site /time constraints I have 2 that are not coloured.

I would like to hide these 2 scans from my selection in order to export the layer as a .ptg for Recap deliverable.


I believe I can do this through the Scanworld explorer but it does not respond after I select the scans I wish to see. Am I missing a step or is there another way please?

Thanks.

Andy

User avatar
SCCS RTC
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 583
Joined: Sun Jul 17, 2011 9:30 am
Full Name: Phil Marsh
Company Details: SCCS Survey Equipment Limited
Company Position Title: Reality Capture Manager
Country: UK
Skype Name: Phil.H.Marsh
Linkedin Profile: Yes
Location: Barnsley, UK
Contact:

Re: Hiding Scans/worlds prior to export

Post by SCCS RTC » Tue Dec 04, 2018 10:04 pm

Have you edited the modelspace at all? I'm guessing so

Try popping those uncoloured scans on a new layer and turning that off. (Send me an email if you're not sure how to do this and I'll write you a pdf guide)
SCCS Survey Equipment Limited
M: 07540 201383
E: phil.marsh@sccssurvey.co.uk
W: www.sccsurvey.co.uk
Image

tbwester
V.I.P Member
V.I.P Member
Posts: 853
Joined: Fri Apr 20, 2012 1:49 pm
Full Name: Thad Wester
Company Details: WeWork
Company Position Title: Head of Reality Capture
Country: USA
Linkedin Profile: Yes
Location: SC/NYC

Re: Hiding Scans/worlds prior to export

Post by tbwester » Wed Dec 05, 2018 8:58 pm

i would just select them and delete them from the model space just prior to exporting.

Post Reply

Return to “Leica Cyclone”